Administratie

În delegație (sîc!) la Dubai, decontată de CJ Timiș! Spre deosebire de colega de partid, Alina Gorghiu, președintelui CJ Timiș, Alin Nica i-a ieșit pasența

• Bookmarks: 11


Președintele CJ Timiș și PNL Timiș, Alin Nica a fost mai „viclean” decât o delegație întreagă a Senatului României. Dacă celor șapte senatori nu le-a ieșit pasența cu delegația în Dubai, de la mijlocul lunii decembrie, nu se poate spune același lucru despre delegația CJ Timiș, condusă de Alin Nica.

În perioada 2 – 7 noiembrie 2021, o delegația a Consiliului Județean Timiș, condusă de președintele Alin Nica a participat la misiunea economică din Emiratele Arabe Unite, în cadrul Expo 2020 Dubai, potrivit unor surse editiadetimis.ro.

Vizita la Dubai a fost ținută sub mare secret de instituția publică, ar fi avut ca obiectiv crearea de noi oportunități de promovare a județul Timiș. Delegația care a reprezentat județul ar fi fost invitată să se implice în cadrul Expoziției Universale din Dubai, prin organizarea unor evenimente, în perioada februarie- martie 2022, o săptămână a județului Timiș, găzduită de Pavilionul României.

În mod normal, o astfel de reușită pe plan internațional, ar fi fost promovată fără doar și poate. În schimb, nimeni n-a suflat nicio vorbă. Probabil din același motiv pentru care a fost anulată delegația celor șapte senatori români, tot la Dubai și tot în cadrul evenimentului Expo 2020 Dubai – scandalul iscat pe sumele decontate de stat: 20 de mii de euro. Reprezentanții CJ Timiș au fost conștienți că delegația nu va rămâne netaxată de timișeni și au ales să nu comunice publice public „activitatea economică”.

Cheltuiala suportată din fonduri publice ale CJ Timiș nu a fost cu mult mai mică, cu siguranță. Deocamdată, fericiții care au făcut parte din delegația condusă de Alin Nica la Dubai, sunt necunoscuți.

Expo Dubai 2020 va avea loc în perioada februarie – martie 2022.

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
794 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *