Social

Încep lucrările la rețeaua de apă din Jimbolia și Gottlob

• Bookmarks: 6


Infrastructuria de apă și canalizare din localitățile timișene Jimbolia și Gottlob va fi refăcută din fonduri europene. Societatea Aquatim a semnat deja contractul de lucrări, în valoare de 26.5 milioane de lei, cu Asocierea Manelli ImpresaSRL – Faver S.P.A.

În Jimbolia se vor reabilita 25 km derețele de apă, se vor realiza 4 km de rețele noi de canalizare, 5 stații de pompare ape uzateși o conductă de refulare, iar în Gottlob 3 km de rețele noi de apă, 13 km rețele decanalizare, 5 stații de pompare ape uzate și o conductă de refulare. Lucrările vor dura 2 ani şi vor avea o perioadă de garanţie de alţi 5 ani

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Timișare o valoare totală de 180 milioane de euro, cea mai mare parte fonduri europene nerambursabile, bani de la bugetul de stat şi cel local şi o cofinanţare de 20,5 milioane de euro de la Aquatim.

Obiectivul este dezvoltarea unor sisteme durabile de alimentare cu apă și apăuzată în Timișoara și în 81 localități din județul Timiș.

Sursa: radiotimisoara.ro

Sursa foto: ziuadevest.ro

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
176 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *