Diverse

Licitație caritabilă pentru AfiOM. Se adună bani pentru construcția celui mai ambițios proiect social destinat tinerilor

• Bookmarks: 3


Cincisprezece tablouri vor fi licitate, duminică seară, în cadrul unui eveniment cu un scop nobil.

Banii sunt importanți pentru începerea, în primăvara anului 2023, a unei construcții moderne. La ultimul etaj, va fi un cămin pentru mămici tinere. Pentru acele fete adolescente care rămân însărcinate și nu au suportul familiei. Scopul este de a evita avortul și a învăța mămicile să crească copilul oferindu-le sprijin specializat și susținere. În plus, prin implicarea companiilor dornice să ajute, mamele vor primi ajutor ca să își găsească un loc de muncă.

Un etaj mai jos, se vrea un Centru pentru tineri. 460 mp openspace pentru proiecte și activități prin care să își dezvolte abilitățile și să-și îndeplinească visele.

La parter, o grădiniță deschisă tuturor, dar și cu locuri sociale, Praclisul ortodox „Sfinții Români” și o Sală de sport la standarde competiționale, la care au acces inclusiv tinerii din centru.

Cele 15 tablouri scoase la licitație sunt realizate de artiști consacrați din țară și străinătate, cum ar fi Delia și Vlad Corban, Sorin Drăgoi, Suzana Fântânariu, Romeo Ioan, Livia Mateiaș, Marinela Măntescu Isac, Ecaterina Neagu, Lia Popescu și Silvia Râncu Trion, dar si de artiștii amatori Horațiu Dejan și Monica Cosma.

”Va întregi atmosfera cu diversitatea repertoriului și o amprenta personală asupra pieselor abordate, cea mai iubită trupă de pop opera din România Ad Libitum Voices”, transmit organizatorii.

Evenimentul se va desfășura duminică, 13 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa del Retro din Timișoara. Rezervări la numărul de telefon: 0773.933.192.

Cei care nu pot participa la eveniment, pot șă liciteze online urmărind evenimentul transmis live prin internet.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
40 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *