Administratie

Lipsa de transparență din Primăria Timișoara continuă și după schimbarea primarului

• Bookmarks: 22


Tot mai mulți timișoreni au sperat că schimbarea conducerii primăriei va aduce o îmbunătățire la nivelul transparenței și dialogului cu cetățeanul, mai ales că cei de la USR au promis că vor deschide ușile primăriei.

După câteva luni se poate spune că în cel mai bun caz situația a rămas aceeași, ba chiar pe unele paliere, relația cu presa locală, a cunoscut o înrăutățire. Un exemplu a fost ieri când FALT denunța lipsa de dialog și transparență în luarea unor decizii. Astăzi avem un alt exemplu. Mai jos găsiți mesajul unui timișorean, care își arată nemulțumirea în mediul online:

“Activitatea infractionala din primaria Timisoara este la cote ridicate asa cum a fost intotdeauna. Din pacate nu da niciun semn de scadere a intensitatiii acesteia.

Consilieri locali sunt in continuare palmierii decorativi de care a avut nevoie orice primar precum si grupul infractional ce dirijeaza activitatea in primarie. Azi toti au motive de scuza ca sunt in carantina-vacanta de covid dar cei ce prejudiciaza bugetul local sunt la datorie.

Fiecare sedinta de Consiliu Local este marcata de incalcarea legii transparentei in administratie L nr.52/2003 si mai mult sunt promovate o multitudine de proiecte de hotarari ce sunt ilegale.

Desi trimit sesizari catre noul Conisiliu Local, nimeni nu raspunde.

Am descoperit un proiect de hotarare ce este facut public si care este pur si simplu o bataie de joc asupra patrimoniului municipiului Timisoara si asupra colectarii banilor din chirii la bugetul local.

NU ramane decat sa aflam ca spatiul propus pentru prelungirea contractului de inchiriere catre o persoana fizica autorizata radiata la pretul modic de 2 euro pe luna, sa fie subinchiriat in interesul privat al cuiva la suprapret.

Pe aceasta cale le transmit tuturor consilierilor locali din comisiile 3 si 5 sa le fie rusine pentru dezinteresul si dispretul de care dau dovada si care se comporta ca palmierii in administratie.

NU pot sa nu mentionez ca din Comisia 3 fac parte d-na Szilagyi Aida si d-na Militaru Rodica, cele mai guralive consiliere USR care pe zi ce trece ne dovedesc ca sunt la fel ca oricare alt consilier din legislaturile trecute”, scrie Lucian Mugur Serdan.

Postarea o găsiți aici: https://www.facebook.com/groups/257911814278321/permalink/3609717635764372/

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
222 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *