Sanatate

Lucrări în ritm alert la noua maternitate a Spitalului Județean Timișoara

• Bookmarks: 8


Avansează lucrările la noua maternitate a Spitalului Județean Timișoara.

Marian Vasile, administratorul public al județului, a fost în vizită pe acest șantier și s-a arătat încântat de stadiul lucrărilor.

De la ultima vizită pe teren, lucrările continuă într-un ritm alert. Astfel, s-a turnat placa peste etajul I și stâlpii de susținere aferenți celui de-al doilea etaj, s-a realizat compartimentarea la demisol și s-a început realizarea zidăriei exterioare pentru nivelul parter, lucrările fiind în grafic. Începând de săptămâna viitoare vor demara lucrările la instalațiile electrice, termice și sanitare de la demisol. Antreprenorul și-a asigurat forța de muncă necesară pentru a respecta graficul lucrărilor întocmai. La mijlocul lunii august, este programată turnarea plăcii peste nivelul al II-lea al clădirii”, a afirmat Marian Vasile.

În total, noua maternitate a Spitalului Județean Timișoara va fi construită pe o suprafață de 6.400 mp.

În ceea ce privește echipamentele medicale cu care maternitatea va fi dotată, procedura de achiziție se află în desfășurare, termenul de depunere a ofertelor s-a încheiat, iar în prezent, se evaluează ofertele depuse.

În același timp, CJ Timiș a demarat procedura de consultare a pieței pentru achiziționarea mobilierului medical și non-medical necesar noii maternități.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
242 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *