Eveniment

Reclamele din centrul Timișoarei, amplasate ilegal. Polițiștii locali au dat amenzi

• Bookmarks: 5


Piața Victoriei din Timișoara a fost împânzită, în ultima perioadă, cu tot felul de mesh-uri care au acoperit fațadele unor clădiri istorice. Polițiștii locali au stabilit că au fost montate ilegal, astfel că au trecut la amenzi.

 

Mai precis, oamenii legii au realizat mai multe controale, în ultimele două săptămâni, cu scopul de a verifica dacă s-a respectat legea referitoare la amplasarea panourilor în tot orașul.

Astfel, au fost constatate nereguli în ceea ce privește modul în care sunt amplasate sistemele publicitare în tot orașul, atât în ceea ce privește amplasarea bannerelor, meshurilor și panourilor publicitare de mari dimensiuni pentru care nu exista documentația necesară amplasării lor, cât și în cazul unor clădiri pe care s-a permis amplasarea de astfel de meshuri publicitare pe fațadele și pe schelele pentru reabilitare a clădirilor de către proprietarii suporturilor de publicitate fără a deține autorizație emisă de Primăria Municipiului Timișoara”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Așadar, oamenii legii au aplicat sancțiuni firmelor de publicitate, asociațiilor de proprietari, cât și unor proprietari de imobile individuale. În total, este vorba de 78 de amenzi, între 1.000 și 10.000 lei fiecare, însumând 546.000 lei.

Astfel de controale vor fi realizate și în perioada următoare, la Timișoara.

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
67 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *