Educație

Moșnița Nouă va avea o școală modernă. Investiția se ridică la aproape trei milioane de euro

• Bookmarks: 2


În condițiile în care populația comunei Moșnița Nouă este tot mai numeroasă, primăria a făcut demersurile necesare către Guvern în vederea construirii unei noi școli.

Astfel, în urmă cu câteva zile, a fost lansată o licitație publică privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru noua unitate de învățământ în care vor învăța cel puțin 390 de elevi.

Se are în vedere construirea unei clădiri cu funcțiunea de școală, având regim de înălțime parter și împrejmuire, în localitatea Moșnița Nouă”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Clădirea va fi realizată pe un teren care are o suprafață de aproape 5.000 mp. Noua școală va fi dotată cu laboratoare, o sală de sport, o sală multifuncțională, un spațiu de servit masa, spații de recreere, cabinet medical și bibliotecă.

Valoarea estimată a contractului este de aproape trei milioane de euro, cu TVA inclus, iar banii vor fi asigurați din fonduri bugetare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 07 iunie, la ora 15.00.

Constructorul care va câștiga licitația publică va avea sarcina de a finaliza proiectarea în șase luni și de a termina clădirea în 22 de luni.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
44 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.