Advertorial

O altfel de lecție de istorie pentru copiii din Comloșu Mare

• Bookmarks: 2


Elevii din școlile gimnaziale din Comloșu Mare, Gottlob, Teremia Mare, alături de elevi ai Liceului Romulus Paraschivoiu-Lovrin și ai Liceului Teoretic Ioan Jebelean-Sannicolau Mare au avut parte de o altfel de istorie. Aceștia au participat la un proiect în cadrul căruia au vizionat la casa de cultură din Gottlob, filmul documentar istoric „Maria-Inima României”, avându-l ca producător executiv pe domnul John Florescu, un american de origine română.

„La eveniment au fost prezenți directori ai unităților de învățământ, cadre didactice, cât și domnul Mihai Filip, inspectorul catedrei de istorie din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Documentarul de excepție a captat atenția elevilor, iar la final, au luat parte la o discuție liberă cu domnul John Florescu, care a răspuns la întrebările ridicate de elevi în ceea ce privește realizarea documentarului, sursele de informare, echipa de lucru, etc. ”, spun reprezentanții școlii.

Evenimentul a fost unul reușit și drept urmare casa de film „Chainsaw Film Production” va pune la dispoziție și alte documentare istorice, în scop didactic.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
36 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *