Politica

Oportunist, USR-ist sau liberal? Asta este întrebarea! Raul Ambruș „și-a tras” partid – Platforma Liberal Conservatoare

• Bookmarks: 9


Liberal declarat, dar USR-ist în Consiliul Local Timișoara, renegatul Raul Ambruș a lansat un nou partid pe scena politică. Platforma Liberal Conservatoare a fost lansată duminică, 16 ianuarie 2022.

În prezența a aproximativ 700 de persoane, duminică, 16 ianuarie, a fost lansată Platforma Liberal Conservatoare. Inițiativa aparține liberalului declarat, Raul Ambruș, dar „adoptat” de USRPLUS, cel puțin în Consiliul Local Timișoara. Fără voturile lui Ambruș pe proiecte, USRPLUS n-ar putea să treacă majoritatea proiectelor.

Platforma Liberal Conservatoare se vrea o alternativă la Partidul Național Liberal, de unde Ambruș a fost dat afară.

„(…)am lansat Platforma Liberal Conservatoare, cea mai puternică mișcare politică din Timișoara.

Este o muncă de șase luni și succesul acestei construcții a stat în unitatea dintre membrii săi și implicarea activă în tot ce a însemnat organizarea acestei mișcări politice.Vă mulțumesc tuturor pentru tăria de caracter de care ați dat dovadă, că ați rămas uniți, că ați avut încredere în acest nou început politic, că ați rezistat la toate presiunile la care ați fost supuși și că am ieșit împreună întăriți dintr-o perioadă dificilă din punct de vedere politic.Platforma Liberal Conservatoare își dorește să apere și să promoveze valorile liberale și doctrina liberală, deoarece consider că alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susținerea mediului privat, libertățile individuale și dezvoltarea economică a comunității.”, a scris Raul Ambruș pe pagina de Facebook.

Asumat și curajos (sîc!), Raul Ambruș mai afirmă și că este deschis dialogului politic:

„(…)doresc să atragem alături de noi oameni din toate mediile sociale pentru a promova o mai mare transparență în viața publică, o cheltuire eficientă a resurselor publice și promovarea meritocratică atât în cadrul organizației noastre cât și în demnități publice.Suntem deschiși la dialog politic cu celelalte forțe politice de centru-dreapta, însă nu vom promova niciodată dublul limbaj, păcălirea electoratului cu populisme ieftine și ne vom asuma curajos, deschis și transparent deciziile care vor duce la dezvoltarea municipiului Timișoara și județului Timiș”.

sursa foto: Facebook/Raul Ambruș

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
140 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.