Politica

Partidul lui Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea are președinte și în Timiș. Fostul PSD-ist, Narcis Bobic este liderul Alianța pentru Patrie Timiș

• Bookmarks: 11


Una dintre cele mai noi formațiuni din politica românească, Alianța pentru Patrie, înființată de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, are lider și în Timiș. Președinte este fostul PSD-ist, Narcis Bobic.

Alianța pentru Patrie, filiala Timiș are președinte. Narcis Bobis este liderul ales, fostul consilier județean PSD.

Codrin Ștefănescu, fondatorul partidului a declarat că atributele lui Bobic l-au recomandat pentru funcție:

„Cunosc experienta politică, conduita profesională, dragostea și devotamentul față de țară a lui Narcis Bobic și de aceea consider că este soluția optimă pentru o construcție solidă și sănătoasă a Alianței Pentru Patrie Timiș.”

„Sunt onorat de încrederea acordată de conducerea centrală a Alianței Pentru Patrie prin acordarea împuternicirii de președinte interimar al organizației Alianța Pentru Patrie Timiș. Este o muncă cu o responsabilitate uriașă, o muncă pe care sunt sigur că alături de oameni ce iubesc România și îmbrățișează doctrina și crezul Alianței Pentru Patrie, o voi realiza cu succes. Așadar, îi aștept alături de mine, alături de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, pe toți cei ce își doresc ca prin implicare să dea o șansă renașterii țării noastre!”, a declarat președintele Alianței pentru Patrie Timiș, Narcis Bobic.

Bobic este veterinar de profesie. A fost consilier județean PSD Timiș și candidat la primăria Buziaș, din partea Pro România, la alegerile locale din 2020.

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
214 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.