Administratie

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, și-a parcat ilegal mașina în “Unirii”, pe spațiul verde

• Bookmarks: 17


Alin Nica și-a parcat masina ilegal pe o stradă din centru Timișoarei.

Mașina personală a președintelui CJ Timiș, Alin Nica, a fost surprinsă parcată “neregulamentar”, astăzi în zona Pieței Unirii din Timișoara.

Din fotografia primită la redacție de la un cititor vedem cum mașina încurcă traficul pe strada de lângă Tribunal, fiind parcată pe spațiul verde, dincolo de bordură.

Conform declarației de avere depusă la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica are două autoturisme, un Volkswagen Jetta din 2018 și o Skoda Kadiaq din 2017. 

Declarația de avere poate fi consultată aici: http://www.cjtimis.ro/upload/d.a.%20nica.pdf

Alin Nica s-a născut în Timișoara, în martie 1981. Aici și-a trăit și primii ani ai copilăriei, iar în 1990 s-a mutat în comuna Dudeștii Noi. A învățat la Liceul Moisil și a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare în cadrul Universității Politehnica Timișoara.

După absolvire a decis să se implice în politică. În 2004 a fost ales primar în comuna Dudeștii Noi, la doar 23 de ani, comună pe care a condus-o pentru o perioadă de 16 ani – patru mandate. 

Alin Nica este membru al Partidului Național Liberal din anul 2004 și președinte interimar PNL Timiș din octombrie 2020.

Funcția de președinte al CJ Timiș pe care o deține din octombrie 2020 ar trebui să aducă cu sine o mai mare responsabilitate pentru ca în 2021 să nu poată fi scris un articol ca “Alin Nica și-a parcat masina ilegal pe o stradă din centru Timișoarei”, care nu mai face cinste unui politician, mai ales tânăr.

Consiliu județean (CJ) este autoritatea administrației publice locale din România, constituită la nivel județean, pentru coordonarea activității consiliilor comunale și orășenești, în vederea realizării serviciilor publice de interes județean. Consiliul județean este compus din consilieri aleși prin vot universal, egal, direct, secret și liber exprimat, în condițiile stabilite de Legea privind alegerile locale.

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
400 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *