Administratie

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, acuzat de continuarea abuzurilor colegei de partid, Ana „007” Munteanu! Un om de afaceri timișorean cere daune primarului, din buzunarul propriu

• Bookmarks: 4


Omul de afaceri timișorean, Dan Dinu îl acuză pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz de continuarea abuzurilor colegei de partid, Ana „007” Munteanu. Punctul de lucru pe care îl deține omul de afaceri, Berăria 700, a fost închis din dispoziția primarului, o dispoziție pe care Dan Dinu a atacat-o în instanță.

Pentru închiderea berăriei, Dan Dinu cere daune din buzunarul primarului Timișoarei, Dominic Fritz, a precizat omul de afaceri din Timișoara:

„Într-o perioadă marcată de un vârf pandemic ce lovește atât în sănătate, cât și în economia națională, Primarul Timișoarei a decis, în același spirit neo-marxist, USR-ist, continuarea activității începută de colega sa de partid Ana Munteanu, de care în primăvara acestui an se dezicea, negând cu vehemență orice implicare. Domnul Dominic Samuel Fritz a decis în data de 04.10.2021 suspendarea activității societății noastre DEL CORSO FAMILY SRL, la punctul de lucru Berăria 700 pentru 15 zile de la data comunicării dispoziției sale. Dispoziția a fost comunicată în data de 12.10.2021 ora 14.00.”.

Potrivit lui Dan Dinu, pe rolul instanței de judecată există o contestație a deciziei primarului, din cauză că a fost emisă ilegal:

„Primarul a emis această dispoziție după ce am atenționat instituțiile abilitate care au avut rol consultativ (Direcția Poliției Locale Timișoara, Serviciul Inspecția Comercială) că orice acțiune de suspendare este un abuz, câtă vreme nu sunt îndeplinite condițiile legale pentru luarea acestei măsuri. Astfel măsura a fost dispusă ca urmare a tulburării liniștii publice dupa ora 22.00 prin programul de muzică tradițional românească. Normele legale oferă această posibilitate doar în situația în care abaterea s-ar fi repetat, însă societatea noastră a fost sancționată doar o singură dată.Menționăm că am atacat aceast act în instanță, solicitând și recuperarea prejudiciului suportat de societate în urma acestei acțiuni, prejudiciu ce dorim a fi recuperat din patrimoniul personal al domnului Dominic Samuel Fritz, ca și persoană responsabilă cu emiterea acestui act. Pe această cale îi solicităm domnului Primar să își asume în mod public suportarea acestui prejudiciu, fără implicarea bugetului local.”

sursa foto: banatulmeu.ro

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
254 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *