Divertisment

Program de Revelion în centrul Timișoarei fără concerte fastuoase, dar cu pian, vioară și flaut! Vezi aici programul propus de primărie

• Bookmarks: 14


Primăria Timișoara organizează în centrul orașului un concert fără prea mare fast, ca cele cu care erau timișorenii obișnuiți. În acest an, administrația locală propune un eveniment cu pianiști, acordeon, vioră sau flaut.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, vineri, 31 decembrie, de la ora 20.30, în Piața Libertății din oraș, va începe concertul „Povestea celor două piane”:

„Dacă de 1 decembrie am început cu un dialog incendiar între trupa de rock TM GROOVE și Ansamblul Timișul, vă propunem să încheiem anul tot cu un spectacol inedit, de aducere împreună a doi muzicieni timișoreni prețuiți și iubiți – Cari Tibor și Teo Milea, într-o seară specială, de stat la povești, între două piane și invitații lor: acordeonistul bulgar Ilko Gradev, violoncelistul clujean Attila Szabo, violonista Georgiana Marcela Rădulescu, bateristul Adrian Șchiopu, trompetistul Petre Ionuțescu și flautistul Ionuț Cădariu.

Toate se vor întâmpla vineri, 31 decembrie, la ora 20:30, în Piața Libertății.”

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
243 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.