Advertorial

Program pentru elevii din Recaș pentru încurajarea utilizării bicicletei

• Sponsored post • Bookmarks: 7


„Pedalând către școală” este un program susținut de Primăria Recaș și organizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Constantin Păunescu” din oraș, Fundația Comunitară Timișoara și Decathlon.

Elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Constantin Păunescu” sunt încurajați să folosească bicicleta cât mai des, mai ales pe drumul de acasă spre școală. De asemenea, în cadrul proiectului vor fi organizate ateliere de întreținere/reparare pentru biciclete, dar și acțiuni de recondiționare sau cosmetizare pentru propriile biciclete ale elevilor.

„Proiectul reprezintă o premieră prin includerea copiilor cu nevoi speciale în activități care reprezintă o provocare din punct de vedere al abilităților necesare și organizării. Dobândirea unor cunoștințe de întreținere a bicicletei are o importantă componentă educativă, familiarizându-i pe elevi cu cunoștințe minime de fizică și mecanică. De asemenea activitățile desfășurate vor duce la creșterea încrederii elevilor participanți în capacitatea lor de a se descurca.”, au precizat organizatorii.

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
69 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.