Cultura

Regal folcloric la Timișoara la Festivalul – Concurs Gelu Stan, ediția a IV-a

• Bookmarks: 9


Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș vă invită, în 14 aprilie, de la ora 18 la Festivalul – Concurs Gelu Stan, ediția a IV-a. Au intrat în competiția pentru marele premiu 16 tineri interpreți din Banat, Transilvania, Oltenia și Muntenia, care vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, coordonată de dirijorul Sebastian Roșca.

Interpreți consacrați ai folclorului bănățean Tiberiu Ceia, Ana Munteanu, Elena Jurjescu, Vasile Conea vor susține un recital în sala Timișoara Convention Center din Timișoara, precum și interpreți din noua generație Stana Stepanescu, Ciprian Pop, Răzvan Năstăsescu și Alexandra Acs.

Spectacolul este prezentat de Felicia Stoian și va fi transmis în direct pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ansamblul.banatul, precum și pe canalul YouTube: https://www.youtube.com/c/CCAJT.

Dansuri din Pusta Banatului, în coregrafia inconfundabilă a maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu, precum și câteva momente în premieră vor fi prezentate de către Corpul de balet al Ansamblului Profesionist Banatul.

Juriul este format din Elise Stan, Andreea Voica, Liliana Laichici, Veronica Demenescu, Daniela Băcilă și Adrian Scorobete.

Festivalul – Concurs Gelu Stan, ediția a IV-a, 2022 va fi preluat de TVR și difuzat în grila sa de programe.

Evenimentul are loc cu susținerea financiară a Consiliului Județean Timiș.

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
221 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.