Eveniment

S-a născut a doua oară, după ce s-a izbit violent de un camion pe A1. Mașina avea numere false

• Bookmarks: 4


Accident grav pe autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara-Margina. Un bărbat de 57 de ani s-a născut a doua oară, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un camion şi s-a făcut praf.

În ciuda impactului devastator, au rezultat doar pagube materiale. Maşina s-a făcut armonică și doar centura a făcut diferența dintre viață și moarte.

Omul a scapat ca prin urechile acului, dar are explicații de dat, pentru că mașina pe care o conducea avea numere false de înmatriculare.

”Polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara-Margina, s-a produs un accident grav de circulație. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 57 de ani a intrat în coliziune față-spate cu un autotren, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani”, transmite IPJ Timiș.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând valori negative.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul cu numere false de înmatriculare.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
131 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *