Sanatate

Subprefectul de Timiș a donat sânge pentru a susține operațiile pe inimă la copiii internați la Institutul de Cardiologie din Timișoara

• Bookmarks: 6


Sorin Ionescu, subprefect de Timiș a donat sânge pentru a susține operațiile pe inimă la copiii cu vârsta de 2 ani, realizate la Institutul de Cardiologie Timișoara, Compartimentul de Chirurgie Cardiovasculară pentru Copii. Totodată, tichetele valorice care le-a primis au fost donate persoanelor care au mai mare nevoie de ele.

„Îi felicit pe colegii mei din cadrul Instituției Prefectului – Județul Timiș, care au ales să facă acest gest nobil, un exemplu de urmat! În aceeași măsură, felicit întreg corpul medical prezent la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, condus de conf. univ. dr. Rodica Lighezan, pentru condițiile bune și atitudinea pozitivă cu care îi tratează pe donatori. O donare de sânge poate salva 3 vieți. Vă invit pe toți cei care puteți face acest lucru, să donați sânge”, a spus subprefectul.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara are nevoie de sânge din toate grupele sanguine, pentru a veni în ajutorul chirurgilor cardiaci pediatrici de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, care vor opera în perioada următoare mai mulți copii.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
41 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.