Eveniment

TIMIȘ: Prins de polițiști cu mai multe droguri asupra lui decât zilele dintr-un an

• Bookmarks: 6


Canabis, ecstasy, amfetamină, LSD și cântare, toate au fost găsite în locuința unui tânăr din Timișoara, de polițiștii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

„La data de 15.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut că, în cursul lunii martie 2023, inculpatul a deținut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri de risc și de mare risc.
În urma percheziției domiciliare efectuată la data de 15.03.2023 în municipiul Timișoara la locuința inculpatului, au fost identificate și ridicate 1,5 kilograme de canabis, 100 grame rezină de canabis, 122 de comprimate de ecstasy, 5 grame de amfetamină, 7 doze timbru LSD și 2 cântare.
În cursul zilei de astăzi va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.”, au transmis reprezentanții DIICOT.

sursa: diicot.ro

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
85 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *