Eveniment

Trei mașini avariate de un bărbat beat și cu permisul anulat

• Bookmarks: 2


Carambol la Timișoara. Un bărbat de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni rutiere.

În fapt, la data de 29.10.2022, în jurul orei 18:50, polițiștii rutieri au fost direcționați de către dispeceratul unității pe strada Polonă din Timișoara, întrucât a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate 3 autovehicule. Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o coliziune față-spate. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, a rezultat că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun oamenii legii.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul avea permisul anulat tot pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului” și “conducerea unui autovehicul cu permisul anulat”.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
61 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *