Eveniment

A fost activat Planul Roșu de intervenție în Arad! A avut loc un accident între un microbuz și un autoturism


Un accident de circulație s-a produs în această dimineață în cartierul Gai din Arad, iar ISU a activat Planul Roșu de Intervenție.

Accidentul s-a produs pe strada Bogdan Voievod, fiind implicat un microbuz și un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaii de Urgență Arad “la sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane: 20 de pasageri, plus șoferul microbuzului și două persoane în autoturism.

Poliţiştii arădeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, în urma coliziunii între microbuz în care se aflau 21 de persoane şi un autoturism în care se aflau două persoane, câţiva răniţi fiind transportaţi la spital după ce microbuzul s-a răsturnat pe şosea.

Potrivit poliției, microbuzul era condus în municipiul Arad de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliş. Microbuzul a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat rănirea uşoară a cinci pasageri care au fost transportaţi la spital, ceilalţi fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, a transmis IPJ.

În accident implicate 23 de persoane, respectiv 20 de pasageri şi şoferul din microbuz şi două persoane aflate în autoturism.

Au fost transportate la spital cel puțin șapte victime.

sursa foto: ISU Arad

comments icon0 comments
0 notes
33 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *