Eveniment

Amendați pentru că foloseau portavocea prin cartierele din Timișoara

• Bookmarks: 3


Doi bărbați au fost amendați de polițiștii locali din cauză că se plimbau prin cartierele din Timișoara cu o portavoce prin care anunțau că sunt în căutare de materiale fieroase.

Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat, zilele trecute, un bărbat care, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în județul Argeș, tulbura liniștea publică prin strigăte, folosind o portavoce.

„Bărbatul în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Căzănești – Ialomița, a fost suprins pe strada Geneva. Însoțit de un alt bărbat, acesta se deplasa cu autovehiculul prin oraș, strigând la portavoce că vrea să cumpere materiale feroase și neferoase, fără a avea vreo autorizațue în acest sens. Cel în cauză a fost sancționat cu 1000 de lei, conform Legii 61/1991 republicată. Astfel de practici au mai fost sesizate de cetățeni care au semnalat prezența celor care îi deranjează prin aceste metode. Săptămâna trecută colegul celui surprins zilele acestea a fost sancționat cu 200 de lei pentru că folosea portavocea pentru a achiziționa fier și alte obiecte uzate, pe străzile Clabucet și Gorunului. Astfel de probleme au mai fost sesizate pe străzile Bârzava, Ion Rațiu și Paganini. Poliția Locală atrage atenția că astfel de practici sunt interzise, în caz contrar cei depistați fiind sancționați.”, transmite Poliția Locală Timișoara.

sursa foto: Poliția Locală Timișoara

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
61 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *