Turism

Banat Brunch, revine!

• Bookmarks: 9


Evenimentele de cultură gastronomică „Banat Brunch” își reia seria de acțiuni. Primul din acest an are loc în 30 aprilie, la Coșteiu de Sus, în comuna Margina.

„Programul va fi prezentat la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară 2022 , cu sprijinul Consiliului Județean și oferă tour-operatorilor și ghizilor de turism, Breasla Ghizilor evenimente predictibile în jurul cărora pot construi oferte și programe turistice în destinația noastră. Având ca scop inițial crearea de alternative economice pentru locuitorii din sate prin turism sustenabil, producția de alimente și cea de meșteșuguri sub brand local, Banat Brunch a dovedit că poate contribui consistent la păstrarea peisajului cultural și salvarea elementelor de patrimoniu, dar și la dezvoltarea turismului în mediul rural și regiune”, susține Delia Barbu, directorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș.

Banat Brunch este organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului Timiș – Turism Timiș în colaborare cu Asociația My

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
34 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.