Social

Bucurie înainte de Crăciun! Oamenii săraci din Timișoara primesc pachete cu alimente de la UE

• Bookmarks: 2


Oamenii săraci din Timișoara primesc o mână de ajutor în preajma sărbătorilor de iarnă.

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. Alimentele vor fi distribuite prin Direcția de Asistență Socială și provin din stocurile de intervenție comunitară.

Mai precis, potrivit reprezentanților instituției, pachetele cu alimente se ridică în perioada 15 decembrie 2022 – 27 ianuarie 2023, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00.

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare se va face din locația situată pe strada Lorena nr.35. Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original și copie, atât pentru titulari, cât și pentru membrii familiei care beneficiază de sprijin, respectiv original și copie după certificatul de naștere în cazul persoanelor sub 14 ani. Pot beneficia de pachetele cu produse alimentare următoarele categorii de persoane: familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat; familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei”, a informat Primăria Timișoara.

Pachetul cu produse alimentare conține: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe și gem de fructe dietetic.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
150 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *