Diverse

Ce faci în weekend? Expoziție de tablouri 3D, activități pentru cei mici și momente de răsfăț în aer liber

• Bookmarks: 4


Iulius Town propune pentru acest weekend o serie de activități care vor aduce bucurie întregii familii, te vor ajuta să îți reîncarci bateriile și să te conectezi mai bine cu tine și cu cei dragi.

Inedit. Original. Autentic. Sunt cuvintele care definesc lucrările unice „3 în 1″ ale expoziției Lenticular Art din Iulius Mall, pe care le poți admira până pe 14 august 2022, la parter, în zona magazinului Obsentum. Iar dacă frumusețea acestor tablouri create cu ajutorul tehnicii lenticulare (o tehnologie utilizată și pentru afișaje 3D) te cucerește, le poți achiziționa. Lucrările reproduc imagini ce oferă o iluzie de profunzime și au capacitatea de a se transforma pe măsură ce imaginea este vizualizată din unghiuri diferite. Realizate manual, tablourile NoBody înglobează emoţie şi frumuseţe.

Tot în Iulius Mall, te poți bucura în continuare și de „excursii spațiale”, în cadrul Planetariului gonflabil amenajat în zona food court, dar poți explora și magazinele care afișează reduceri imbatabile. O oprire trebuie să faci și în zona Iulius Expo, la târgul Bag Expo, care te întâmpină cu o selecție de 1.000 de genți, clasice și moderne, ce pot fi stilizate cu ușurință la orice ținută și care te vor însoți timp de câteva sezoane bune.

În Iulius Gardens te poți relaxa pe iarbă sau la o terasă la povești cu cineva drag, în timp ce copiii se distrează la atelierele de creație. Astfel, sâmbătă, 6 august, Bianca Potyesz îi așteaptă pe cei mici în intervalul orar 17.00 – 20.00, să-și pună în practică imaginația, iar provocarea este dată de Girafa Buclucașă.

Duminică, de la ora 11.00, „Scufița Roșie” pornește în călătorie alături de micii spectatori din Iulius Gardens. Piesa de teatru prezentată de Magic Oz îi inspiră pe cei mici să fie curajoși și ascultători în același timp, oferindu-le și o doză de amuzament.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
49 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.