Administratie

Comuna Moravița vizitată, din nou, de președintele Consiliului Județean Timiș. Răzvan Brăzdău: Gaiu și Dejan vor avea asfalt!

• Bookmarks: 2


Președintele Consiliului Județean, Alin Nica a efectuat, azi, o vizită de lucru în comuna Moravița.

Alături de primarul comunei, Răzvan Brăzdău acesta a verificat stadiul execuției lucrărilor.

Prima oprire a fost la școala din localitate, care este în proces de reabilitare.

„Reabilitarea școlii se datorează, în mare parte președintelui Consiliului Județean. Reabilitarea școlii se face cu sprijinul și datorită președintelui, care  a contribuit și ne-a sprijinit cu cofinanțarea, care trebuia achitată de primăria Moravița. Îi mulțumesc pe această cale pentru implicare”, susține primarul comunei, Răzvan Brăzdău.

Ulterior, au fost vizitate și cele 4 localități unde s-a discutat despre asfaltarea drumurilor comunale. Drumuri de care vor beneficia toți locuitorii comunei.

„Așteptăm să semnăm finanțarea și putem să dăm drumul la lucrări. Vorbim despre drumul Gaiului și Dejanului și bineînțeles de cel de-al doilea proiect, diferența de străzi neasfaltate Moravița și Stamora. O să revin cu mai multe detalii la momentul potrivit, atunci când vom semna finanțarea. Un lucru este cert, în cel mai scurt timp Gaiu și Dajan vor avea asfalt”, susține primarul comunei Moravița.

A urmat apoi o vizită pe șantierul bisericii ortodoxe a Parohiei Moravița, iar președintele Consiliului Județean s-a arătat deschis în a acorda ajutor pentru construcția sfântului lăcaș.

Totodată, Președintele Consiliului Județean susține și cele două proiecte, construirea celor două parcuri moderne din Moravița și Stamora.

„Vreau să-i mulțumesc pe această cale președintelui Consiliului Județean, Alin Nica pentru aceste multiple vizite. Este în comuna noastră pentru a patra oară și mă bucur enorm de fiecare dată când vine, știu că vine cu vești bune și cu mult sprijin și susținere. Îi mulțumesc în numele localității și-l mai așteptăm pe la noi”, spune primarul Comunei Moravița, Răzvan Brăzdău.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1221 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.