Administratie

Comunitatea bicicliștilor din Timișoara revoltată! Biciclist: ”Voi ați crezut că o să fie mai bine?”

• Bookmarks: 20


Mediile de socializare sunt pline de fotografii postate de bicicliștii din Timișoara, care reclamă faptul că starea pistelor de biciclete este tot mai proastă. Așa cum drumurile din oraș s-au umplut de gropi, și pistele sunt într-o stare deplorabilă, după dezgheț.

”Ce bine ar fii daca s-ar face niste reparatii”, spune un biciclist din Timișoara, în legătură cu infrastructura velo din oraș. Problema ridicată a atras imediat reacții. Fanii mersului pe două roți spun că s-ar fi așteptat ca măsurile pentru îmbunătățirea acestui capitol să fie luate mai repede, după schimbarea administrației.

”Asa arata tot orașul,am votat schimbarea,dar…..zilnic merg cu bicicleta ,orașul este mizerabil,asa zisele “piste”amenajate pe trotuare sunt un dezastru,parca e traseu de cross country,pe carosabil,penpardea dreaptă la bordura pe unde ar trebui sa circuli cu bicicleta,este o mizerie adunata de nedescris,merg de ani de zile.cu bicicleta prin oras,dar ca iarna asta nu am.intalnit asa mizerie,strat de 1 cm de noroi mazga pe.partea dreaptă a carosabilului!!

Ma.repet orașul.este infect,mizerabil,iesi din casa e mai rau ca pe ultilele de la sat!!”

Pe de-altă parte, în această situație au fost exprimate și păreri mai realiste: ” Noi “am crezut” si credem ca iarna nu poti face lucrari de reparatii. Legat de curatenie “credem” ca nu poti bate din palme si scoate din fund contracte de curatenie noi, cu firme de curatenie si angajati sarguinciosi.

Ce nu “credem” este ca te poti astepta la minuni in timp scurt.

Timișoara este orașul din România care are printre cei mai mulți km de piste pentru biciclete, peste 100 de km.

Sursa foto: Comunitatea Bicicliștilor Timișoara/Lajos Vic

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
183 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *