Cultura

”Drag de grai”, concurs on-line organizat de CCAJT

• Bookmarks: 18


”Drag de grai”, concurs on-line organizat de CCAJT.

Centrul Județean de Cultură și Artă a lansat un concurs virtual, se va premia dulcele grai bănățean, după cum organizatorii spun pe pagina de socializare a concursului.

Până în 8 martie 2021, CJCAT așteaptă un clip de maximum 5 minute cu recitarea unui fragment de literatură dialectală și fișa de înscriere de pe site-ul: www.ccajt.ro pe adresa de email: concurs.ccajt@gmail.com sau prin aplicația wetransfer. Vă încurajăm ca în filmare să purtați costum popular, pentru a fi cât mai mult în atmosfera Banatului de altădată.


Concursul se adresează tuturor celor care îndrăgesc graiul bănățean, fără limită de vârstă. Vor fi acordate trei premii, constând în pachete promoționale din partea Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, precum și promovarea câștigătorilor pe canalele multimedia. Premiul I va beneficia de un videoclip profesionist.

Organizatorii spun că îi invită pe toți cei îndrăgostiți de dulceața vorbei bănățene ”să … givănim în graiul bunicilor și străbunicilor, căci doar așa dorul de întâlnirea cu voi și cu tradițiile bănățene se mai ostoiește.”

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
308 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *