Administratie

Dominic Fritz i-a mărit salariul city-managerului său cu 3.500 de lei în doar trei săptămâni. De la 17.000 RON la 20.000 RON

• Bookmarks: 8


Dominic Fritz i-a mărit salariul city-managerului său cu 3.500 de lei în doar trei săptămâni. De la 17.000 RON la 20.000 RON.

Matei Creiveanu este noul city-manager al Timișoarei, ales de primarul Dominic Fritz, de la 1 februarie 2021.

Potrivit legii city-managerul are un salariu de 16.900 de lei la care se pot adăuga sporuri pentru fonduri europene, care știm însă că au fost tăiate în Primăria Timișoara.

Ieri, după doar trei săptămâni de când ocupă funcția de city-manager, Matei Creiveanu a primit din partea primarului său un cadou. O mărire de salariu de 3.500 de lei. Mărirea vine în contextual în care la data anunțării noului său colaborator Dominic Fritz spune că este „împlinit profesional și material”. Deci a venit la Timișoara de la București pentru glorie și pentru binele public.

Mărirea de salariu în cauză este o sinecură de fapt, Matei Creiveanu fiind numit ca membru în Consiliul de Administrație al RETIM, la propunerea primarului, unde va avea o indemnizație de 3.500 de lei pe lună. ”Oameni noi” a rămas așadar doar un slogan gol de conținut, crezut de naivi și o minciună prin omisiune. Oameni noi, dar aceleași obiceiuri.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1319 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *