Politica

Flori de la tinerii social-democrați pentru mamele colegilor liberali, care au scandat „să le … mamele!”, la Școala de Vară a PNL

• Bookmarks: 3


Gest plin de sarcasm făcut de tinerii social-democrați din Timiș la adresa colegilor din PNL. Reprezentanții TSD Timiș au oferit un buchet de flori tinerilor din PNL, cu un mesaj total opus decât cel scandat de tinerii liberali, tocmai la Școala de Vară.

Într-o postare pe pagina de socializare, TSD Timiș transmite un mesaj colegilor din PNL Timiș, după ce au apărut imagini de la petrecerea liberalilor de la Școala de Vară, în care mamele social-democraților sunt vizate. La primire s-a aflat președintele TNL Timiș, Ionuț Sîrbu, consilier personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Alexandru Proteasa.

„Domnului Ionuț Sîrbu, Președinte TNL Timiș,

Pentru mama dumneavoastră și mamele tuturor colegilor din TNL!

Nu uitați de eforturile făcute de acestea pentru a vă oferi o educație de calitate. Suntem siguri că așteptau de la generația noastră o schimbare în politica românească.

Organizația TSD Timiș.”, scriu reprezentanții tinerilor social-democrați, pe pagina oficială de Facebook.

Vă reamintim că în urmă cu aproximativ o săptămână au apărut imagini pe paginile de socializare, de la o petrecere de la Școala de Vară a PNL, în care tinerii liberali înjurau de mama focului mamele social-democraților.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
100 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.