Eveniment

Doi câini au fost legați de o căruță și târâți pe carosabil

• Bookmarks: 4


Un nou caz de cruzime față de animale a ajuns în atenția polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Doi câini au fost legați de o căruță și târâți pe carosabil.

„Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, fiind sesizați despre faptul că la data de 14 septembrie a.c., un bărbat de 58 de ani din satul Vrăniuț ar fi legat de partea din spate a unei căruțe, doi câini, pentru a-i transporta din Vrăniuț în Mercina, unul dintre animale fiind târât pe carosabil și rănit la membrele posterioare”, susțin polițiștii.

Cei doi câini au fost examinați de către medicul veterinar urmând să primească îngrijiri de specialitate într-un cabinet de medicină veterinară. Animalele au fost lăsate în grija fiicei bărbatului de 58 de ani.

Rănirea cu intenție a animalelor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani sau cu amendă, conform legii.

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
50 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.