Economic

Fostul tenisman, Ion Țiriac, construiește sute de apartamente, la Timișoara

• Bookmarks: 3


Potrivit economica.net, omul de faceri Ion Țiriac continuă investițiile în imobiliare și plănuiește sute de apartamente pe terenurile pe care de deține la Timișoara și Brașov.

“Este începutul unei ere a Țiriac Imobiliare, care o să desfășoare în următorii ani, începând cu Bucureștiul, Timișoara, Brașov și alte localități mai mici. De ce imobiliare? Pentru că încă România este, după 32 de ani, foarte în urma a ceea ce înseamnă imobiliare moderne. (…) Am finalizat această clădire care se numește Țiriac Tower, încă nu l-am facut pe cel de 50 de etaje. Nu l-am făcut încă pe acela, desi eu țin neapărat să-l fac, oamenii mei imi spun că nu merită să îl facem în altă parte în București”, a declarant Ion Țiriac în cadrul unei conferințe cu presa la inaugurarea oficială a clădirii de birouri Țiriac Tower, o investiție de 40 de milioane de euro, citat de economica.net. Clădirea este ocupată în proporție de 95%, iar chiria este peste media pieței, între 20 și 23 de euro/mp.

Planurile imobiliare ale fostului tenismen continuă la Timișoara și Brașov, acolo unde compania deține terenuri de 25.000 de mp, respectiv 35.000 de mp, unde se vor construi blocuri de locuințe mid-high market.

Oficialii companiei se așteaptă ca autorizația de construcție pentru cartierul rezidențial din Brașov să fie obținută anul viitor, iar cea pentru proiectul de la Timișoara, peste doi ani.

sursa foto: economica.net

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
135 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.