Administratie

Licitația pentru centrul oncologic de la V.Babeș, anulată

• Bookmarks: 13


Licitația pentru centrul oncologic de la V.Babeș a fost anulată de Primăria Timișoara. Centrul oncologic de terapie personalizată ar urma să fie ridicat lângă Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” din Timișoara. În această situația nu ar mai fi vorba de lipsa fondurilor ci că niciuna dintre ofertele depuse, nu a corespuns cerințelor.

Licitația pentru proiectul tehnic al centrului oncologic de terapie personalizată din Timișoara a fost anulată din cauză că cele patru oferte depuse nu au fost acceptabile, motivează reprezentanții municipalitații. Primăria Timișoara a inițiat licitația în octombrie, anul trecut.

Valoarea estimată de primărie, pentru proiectul tehnic, a fost de puțin peste 1 milion de lei. Construcția centrului a fost estimată la aproximativ 20 de milioane de euro.

Centrul oncologic de terapie personalizată, care ar urma să fie ridicat lângă Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” din Timișoara ar fi primul de acest gen din țară și din această parte a Europei.

Deocamdată nu se știe dacă procedura de licitație va fi reluată.

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
155 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *