Eveniment

VIDEO: O casă din Moșnița Nouă a ars ca o torță. Intervenția pompierilor îngreunată de calmatoarele de pe traseu

• Bookmarks: 14


O casă din cartierul Serena, din comuna timișeană Moșnița Nouă, a ars azi-noapte ca o torță. Din fericire nu au fost victime, proprietarii casei au reușit să plece la timp. Vecinii din cartier spun că deși pompierii timișeni au făcut tot ce le-a stat în putere să salveze locuința, aceștia ar fi putut să ajungă mai repede la intervenție, dar din cauza calmatoarelor de viteză de pe Drumul Boilor, au fost întârziați.

O familie din Moșnița Nouă, județul Timiș și-au pierdut azi-noapte agoniseala de-o viață. Casa lor a ars ca o torță. Tragedia putea să fie și mai mare, spun oamenii din cartier, dar intervenția pompierilor a limitat incendiul care se putea întinde și la celelalte case.

Oamenii spun că pompierii puteau să salveze și mai mult din casa care s-a făcut scrum, dar din cauza calmatoarelor de viteză amplasate pe Drumul Boilor, pe care au venit și mașinile de pompieri, aceștia au ajuns cu câteva minute prețioase mai târziu. Chiar și în aceste condiții, intervenția lor a fost salvatoare.

sursa foto/video: Facebook/Moșnita

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
216 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *