Politica

Moș Nicolae a umplut ghetele primarului și viceprimarului Timișoarei! Cu nuiele

• Bookmarks: 6


Moș Nicolae a lăsat pentru primarul Timișoarei, Dominic Fritz și pentru Ruben Lațcău, viceprimarul orașului, multe nuiele! Acestea au ajuns la cei doi aleși prin intermediul tineretului din PNL.

Mai mulți tineri din PNL au „tapetat” intrarea din Primăria Timișoara cu afișe pe care au fost imprimate fețele primarului și viceprimarului Timișoarei, Dominic Fritz și Ruben Lațcău. Alături de acestea au fost puse în ghete, la intrarea în instituție, mai multe nuiele.

„În noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii cuminți își lustruiesc ghetuţele deoarece Mos Nicolae vine pe la ei să le aducă daruri. În politică, cei mai neascultători primesc lângă dar şi o nuieluşă să le aducă aminte că trebuie să asculte de cei care le-au dat votul. În această seară, ghetuțele erau pregătite la poarta Primăriei Timișoara, iar mesagerii lui Moș Nicolae – TNL Timișoara și CEL Timiș – au lăsat mai multe nuielușe, pentru primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău.

Sperăm că și-au învățat lecția aspră și anul viitor vor asigura căldură în locuințe, curățenie în oraș și un trafic ușor.”, se arată pe pagina de Facebook a TNL Timișoara.

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
148 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *