Administratie

Primăria Timișoara, din nou în război cu un celebru clan care a mutilat încă o clădire

• Bookmarks: 2


Primăria Timișoara a intrat din nou în război cu un celebru clan țigănesc din oraș.

Dominic Fritz anunță că primăria a dat din nou în judecată clanul, după ce a mutilat o clădire de patrimoniu din zona Elisabetin.

Apărăm în instanță patrimoniului Timișoarei. Am dat în judecată, din nou, același clan celebru din Timișoara de astă dată pentru că a adus modificări nepermise unei clădiri monument din cartierul Elisabetin, aproape de Bălcescu. Clădirea a fost modificată ilegal în 2020-2021 și elemente originale ale clădirii au dispărut. Bineînțeles că lucrările s-au făcut fără autorizație de construire. Am dat amenzi, am cerut demolarea părților construite ilegal, aducerea clădirii la stadiul inițial și obținerea unei autorizații de construire. Pentru că aceste solicitări legale au fost ignorate până acum, azi ne-am adresat instanței pentru a-i obliga să aducă clădirea la forma ei de odinioară”, a afirmat primarul Timișoarei.

Recent, Primăria Timișoara a dat în judecată același clan de romi pentru că a distrus un alt imobil important din oraș, aflat pe B-dul Mihai Viteazu.

Prea multe clădiri de patrimoniu au fost mutilate în ultimele decenii pentru a mai sta pasivi în fața acestui dezastru arhitectural. E datoria noastră să apărăm, clădire cu clădire, prin toate mijloacele legale moștenirea generațiilor de timișoreni care au clădit acest oraș”, a declarat Dominic Fritz.

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
92 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *