Administratie

Robu, după ce Fritz a fost chemat la Poliție: Încearcă să-i intimideze pe cei ce „au îndrăznit” să-l ia la întrebări


Nicolae Robu a lansat un nou atac la adresa lui Dominic Fritz. Asta după ce primarul Timișoarei a fost chemat la Poliție miercuri, pentru a explica modul în care a fost organizat concursul pentru funcția de director adjunct de la Piețe SA.

Acest post este ocupat de Cătălina Jahn, membru USR.

Ia ascultați până la ce cote poate fi dusă nesimțirea! Să angajezi numai usr-iști, membri sau simpatizanți!-, agiamii care mai de care, încălcând sistematic, sfidător, legea -lucru stabilit deja inclusiv prin sentințe ale instanțelor de judecată- și să ai tupeul să spui ce spui e dincolo de ce ne-a fost nouă, niște amărâți de români trăitori în Timișoara, dat să întâlnim vreodată pe meleagurile noastre! De fapt, când omul a avut tupeul să facă declarații în fals și uz de fals în dosarul de candidatură, ce să ne mai mirăm?! A văzut, atunci, că i-a mers să încalce legea -și a făcut-o în grup organizat!-, o încalcă fără inhibiții! Oricine în afară de el, dacă ar fi făcut ce și câte a făcut el -ba chiar și doar o infimă parte din-, ar fi fost de mult după gratii! Fiți siguri că văzând că instituțiile Statului Român au început să dea semne că, în pofida a ce s-a putut crede, nu-i tolerează ilegalitățile, înroșește telefoanele cu intervențiile pe la susținători! Nu-l vedeți cum încearcă să-i intimideze, prin atitudinea bățoasă, pe cei ce “au îndrăznit” să-l ia la întrebări?!”, a afirmat fostul edil al Timișoarei.

Nicolae Robu a mai precizat că având în vedere toate ilegalitățile pe care Dominic Fritz le-a făcut, dacă era în Germania, „era de mult după gratii”.

comments icon0 comments
0 notes
66 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *