Administratie

Securitate sporită la aerogara din Timișoara! Se caută firmă care să monteze sute de camere de supraveghere

• Bookmarks: 3


Până în 30 septembrie se pot depune ofertele de participare la licitația organizată de Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara. Aceasta prevede un sistem integrat de securitate, care va costa peste 130 de milioane de lei, majoritatea bani din fonduri europene.

Proiectul de investiții are în vedere montare a 252 de camere de supraveghere, modernizarea/refacerea punctelor de control acces 1, 2 și 5, însumând minim 750,15 mp, odernizare sistemului de supraveghere video cu circuit închis a zonelor publice exterioare și interioare, a zonelor de operatiuni aeriene și a părţilor critice ale zonelor de securitate cu acces restricţionat cuprinzând minim 322 camere TVCI, modernizare sistem de control și monitorizare a accesului autovehiculelor dinspre zonele publice prin cele trei puncte de control, realizare substație PSI pentru intervenţie rapidă cu suprafața construită de minim  647,20 mp.

Contractul de achiziții se va semna cel târziu în luna decembrie 2022, incluzând 30 de zile pentru soluționarea eventualelor contestații, cu termen de realizare de 12 luni.

Ordinul de începere a serviciilor de proiectare se va semna în aceeaşi zi cu semnarea contractului (decembrie 2022).

Durata de execuție este de 12 luni de la semnarea contractului dar nu mai târziu de decembrie 2023, anunță reprezentanții aeroportului din Timișoara.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
37 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.