Educație

Sesiuni speciale pentru concursul de directori în școli pentru candidații care nu se pot prezenta din cauza Covid-19

• Bookmarks: 1


Ministerul Educației a decis organizarea unei sesiuni speciale pentru cei care din cauza Covid-19 nu pot participa vineri la proba scrisă a concursului de directori în școli. În Timiș sunt așteptați 255 de candidați.

Ministerul Educației a decis organizarea unei sesiuni speciale pentru concursul de directori în școli pentru candidații care nu se pot prezenta vineri, 15 octombrie, la proba scrisă, din cauza infectării cu Covid-19 sau pentru că se află în carantină.

Proba specială va avea loc în 28 octombrie, unde vor avea acces doar candidații care transmit comisiei județene până joi, 14 octombrie, la ora 16.30, „o solicitare însoțită de raportul medical/decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceștia sunt plasați în izolare/carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată”. În cazul în care documentul nu poate fi eliberat până la data și ora precizate, acesta va fi transmis în intervalul 15-25 octombrie, prezentarea sa constituind o condiție obligatorie de participare la sesiunea specială.

În Timiș sunt 194 de posturi disponibile pentru funcția de director și 94 pentru funcția de director adjunct. Lista completă a posturilor pe unități de învățământ AICI.

Sursa: Tion.ro

comments icon0 comments
0 notes
19 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *