Diverse

VIDEO Drumuri blocate și copaci căzuți! Bilanțul avertizărilor meteo din vestul țării

• Bookmarks: 1


Circulația este complet blocată pe DN 57 în apropiere de Berzasca, la limita județului Caraș-Severin cu județul Mehedinți, ca urmare a căderilor de pietre și stânci de pe versanți. Se lucreză la degajarea drumului. În Timiș, doi copaci și un stâlp au fost doborâți de vânt.

sursa video: DRDP Timișoara

„Au început operațiunile de înlăturare a ebulmentului în urma alunecărilor de pe versanți, de azi noapte, pe DN 57, zona Berzasca, jud. Caraș-Severin. Traficul rămâne închis. În funcție de evoluția operațiunilor, vom reveni cu detalii cu privire la redeschiderea traficului. Circulația pe traseul Orșova – Moldova Nouă și retur se desfășoară pe ruta DN 6 Orșova – intersecție DN 57B – DN 57B Oravița – DN 57 Oravița – Moldova Nouă.”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

ISU Timiș a intervenit azi-noapte să înlăture pagubele produse de vântul puternic.

„În urma atenționării meteorologice COD Galben de vânt și ploi, valabilă la nivelul județului Timiș, până la această oră, ISU Timiș a fost solicitat să intervină pentru degajarea a doi copaci căzuți în localitățile Sânmihaiu Român și Cosevița, degajarea unei table de pe strada Grădinii din Timișoara și înlăturarea unui stâlp căzut pe drum între localitățile Recaș și Petrovaselo.

RECOMANDĂRI PENTRU POPULAȚIE

❗Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.

❗Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

❗Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.”, transmite ISU Timiș.

comments icon0 comments
0 notes
62 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *