Eveniment

Apel foarte scump! Un bărbat din Arad, amendat cu mii de lei pentru alarmarea autorităților

• Bookmarks: 1


Un apel fals la 112 l-a costat pe un arădean nici mai mult, nici mai puțin de patru mii de lei. Acesta a alarmat autoritățile că o mașină cu o persoană la bord, a căzut în râu, lucru care s-a dovedit fals.

„În seara zilei de 22 Ianuarie a.c., polițiștii din Vladimirescu au fost sesizați, prin 112, despre faptul că un autoturism, în care se află o persoană, ar fi căzut în Mureș.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al I.S.U. Arad, cu care, după primele verificări, s-a stabilit că cele reclamate nu se confirmă.

În continuarea activităților desfășurate, s-a stabilit că apelantul este un bărbat de 38 de ani, din Arad, care, în timp ce se afla cu alți doi bărbați, la balta din incinta unei balastiere din Cicir, unde intenționau să pescuiască, a fost surprins de o altă persoană. Cei trei bărbați s-au speriat și au fugit în direcții diferite.

Apelantul a fost sancționat conform O.U.G. 34/2008, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență 112, cu amendă în valoare de 4.000 de lei.”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

comments icon0 comments
0 notes
38 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *