Administratie

CJ Timiș, despre podul de la Remetea Mare: Ne-am adresat Poliției pentru intensificarea controalelor

• Bookmarks: 8


Consiliul Județean Timiș se apără după ce subprefectul Sorin Ionescu a semnalat că podul de la Remetea Mare, peste râul Bega, este în pericol de a se prăbuși din cauza camioanelor, nefiind luată nicio măsură pentru stoparea acestui fenomen.

Astfel, CJ Timiș susține că s-a adresat polițiștilor cu scopul de a crește numărul controalelor în zonă.

 

Referitor la limitarea de tonaj pentru traversarea podului peste Bega din comuna Remetea Mare, situat pe DJ 609F, care face legătura între localitățile Remetea Mare și Bucovăț, aducem la cunoștința publicului și a domnului subprefect de Timiș, Sorin Ionescu, că instituția Consiliului Județean Timiș s-a adresat Poliției Remetea Mare pentru intensificarea controalelor în zonă deoarece, în conformitate cu legislația existentă, angajații Consiliului Județean Timiș nu au drept de oprire a transportatorilor. Restricția pe sectorul de drum județean dintre Remetea Mare și Bucovăț a fost instituită cu avizul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, astfel că echipajele acestuia au cunoștință de acest aspect și pot aplica sancțiuni pentru nerespectarea restricției instituite conform legislației în vigoare”, a transmis instituția.

De asemenea, CJ Timiș informează că există indicatoare de avertizare cu restricția de tonaj instituită, montate pe drumul național DN6, în localitatea Remetea Mare, cât și pe drumul județean înainte de accesul pe sectorul de drum cu restricție.

Consiliul Județean Timiș tratează cu responsabilitate situația semnalată și a luat toate măsurile care se impun atât pentru siguranța cetățenilor cât și pentru protejarea infrastructurii rutiere”, a precizat instituția.

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
110 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *