Administratie

Viceprimarul Tabără, despre Colterm: Problema certificatelor CO2 trebuie rezolvată pe ultima sută de metri

• Bookmarks: 3


În condițiile în care mai este doar o lună și jumătate până la termenul la care Colterm trebuie să cumpere certificatele de poluare aferente anului trecut, Cosmin Tabără face un apel în vederea găsirii unei soluții urgente.

 

Problema certificatelor CO2 este una care trebuie rezolvată pe ultima sută de metri, iar cadrul Consiliului Local este locul unde trebuie să dezbatem această situație, în calitate de aleși locali. Trebuie să facem totul pentru a găsi soluții astfel încât să evităm o nouă sancționare a societății, amendă care va fi suportată, mai devreme sau mai târziu, de către timișoreni. Este momentul ca toți să stăm la aceeași masă și să dezbatem, să rezolvăm”, a declarat viceprimarul PNL al Timișoarei.

Așadar, Cosmin Tabără informează că grupurile consilierilor locali ai PNL, Pro România și PSD au strâns semnăturile necesare pentru a convoca plenul Consiliului Local Timișoara în data de 23 martie, la ora 17.00.

I-am invitat și pe colegii de la USR pentru a se alătura acestui demers, îi așteptăm să-și pună semnăturile pe convocator. Timpul este scurt și nu ne mai permitem să tot amânăm acest demers”, a precizat liberalul.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
54 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *