Eveniment

Reținuți după ce au spart sediul unei firme din Timișoara

• Bookmarks: 3


Trei bărbați de 21, 34 și 43 de ani, la Timișoara s-au ales cu dosare penale după ce au spart o firmă din oraș. Din primele informații, hoții au sărit gardul și au pătruns în interior de unde au furat un aparat pentru cafea, un robot de tuns iarba și un laptop.

„În data de 16.09.2022, în jurul orei 00:00, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați de administratorul unei societății comerciale, situată pe strada Marginii din municipiul Timișoara, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi escaladat gardul societății respective și ar fi pătruns în interiorul acesteia, de unde ar fi sustras un aparat de cafea, un robot de tuns iarba și un laptop, cauzând un prejudiciu în valoare de 15.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul acestei dimineți, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au identificat în localitatea Dumbrăvița, din județul Timiș, 3 bărbați, în vârstă de 21, 34 și 43 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei, aceștia fiind conduși la sediul secției de poliție pentru audieri”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au reușit să recupereze tot prejudiciul și îi cercetează acum pe cei trei pentru furt calificat. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul IPJ Timiș.

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
57 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.