Divertisment

Se dă startul la înscrierea proiectelor comunitare pentru a șaptea ediție a Timotion

• Bookmarks: 11


Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Alergotura au lansat apelul de proiecte pentru cea de-a VII-a ediție Timotion, care va avea loc în 6 iunie în Timișoara. Pot participa ONG-uri și grupurile de inițiativă care propun proiecte pentru rezolvarea unor probleme din comunitate, precum: protecția animalelor, mediu, social, educație și sănătate. Oamenii vor alerga și vor dona pentru proiectul preferat.

Proiectele propuse în cadrul Timotion trebuie să se axeze pe problemele de comunitate, să încurajeze integrarea, colaborarea, spiritul civic, respectul față de mediu, diversitatea sau depășirea unor bariere sociale sau economice, totul în contextul pandemiei de coronavirus.

La ediția din acest an se vor finanța 11 proiecte pentru comunitate. Participanții trebuie să consulte ghidul aplicantului pentru eligibilitatea proiectului lor la Timotion VII și să trimită propunerea de proiect până pe 10 februarie, ora 23.59. Formularul de aplicare, detalii complete despre eligibilitatea proiectelor și alte detalii se găsesc pe site-ul Timotion, iar organizatorii stau la dispoziția celor care vor consultări pe proiecte la adresa timotion.fctm@gmail.com sau la numărul de telefon 0799.518.728.

„Planificăm responsabil și cu entuziasm ediția Timotion din acest an. Invităm oamenii cu inițiativă să înscrie un proiect care să rezolve o problemă sau o nevoie identificată la nivelul comunității, ale căror echipe vor trebui să dedice din timpul, talentul și energia lor pentru mai binele comun. Acum poate mai mult ca niciodată trebuie să fim solidari, să simțim că nu suntem singuri și că facem parte dintr-o comunitate rezilientă” a declarat Daniela Chesaru, director executiv la Fundația Comunitară Timișoara.

Timotion este cel mai mare eveniment de strângere de fonduri și mișcare din zona de Vest a țării, care urmărește să inspire comunitatea locală, să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunității, dar totodată să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune.

Sursa foto: Timotion.ro

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
79 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *