Eveniment

VIDEO „Bombardier” de Timișoara! Un adolescent a anunțat 5 bombe false, în termen de câteva luni

• Bookmarks: 1


Un tânăr, elev la liceul Ana Aslan din Timișoara, a pus în ultimele luni pe jar autoritățile din oraș, după ce a anunțat cinci bombe false, de fiecare dată fiind amendat. Elevul are doar 16 ani.

Ultima ispravă a tânărului „bombardier” din Timișoara a fost apelul de marți, 22 noiembrie, prin care anunța o bombă la liceul unde și învață – Ana Aslan. Peste 450 de persoane au fost evacuate din clădire. Au intervenit echipaje de poliție, pompieri și jandarmi.

„Astăzi, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12:39, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluției din 1989 din municipiul Timișoara s-ar afla o bombă.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, jandarmi, pompieri și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate (peste 450 de persoane).

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancționat contravențional.

Tânărul a sunat în repetate rânduri sesizând alerte cu bombă.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul este același care în urmă cu câteva luni a anunțat o bombă la Liceul Catolic, complexul comercial Bega și alte câteva locații. De cinci ori a anunțat bombe false și tot de atâtea ori a fost amendat cu câte două mii de lei.

comments icon0 comments
0 notes
54 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *