Advertorial

RPC Group livrează! Zeci de familii se mută în cartierul rezidențial, Flora Residence! Urmează un nou proiect

• Bookmarks: 5


Ansamblul de case Flora Residence se apropie de finalizare, iar în următoarele luni clienții care și-au ales deja o casă în acest cartier modern, se vor putea bucura de noua lor locuință. Acest cartier este un proiect ambițios, care a luat naștere din dorința de a satisface cât mai multe dintre cerințele clienților, printre acestea numărându-se: arhitectura impresionantă, curți mari amenajate corespunzător, camere spațioase și luminoase și finisaje de calitate superioară.

Cu un număr de 30 de case unifamiliale, acest ansamblu rezidențial a devenit în scurt timp preferat de familiile aflate in căutarea unui case unde să își petreacă tot restul vieții și nu doar a unei locuințe de tranziție. Familiile care vizionează casele sunt încântate de calitatea construcției, de buna compartimentare a locuinței și de aspectul întregului cartier.

Cartierul Flora Residence este unul de referință pentru RPC Group și se bucură de un feedback extrem de pozitiv din partea beneficiarilor, datorat unui efort de echipă considerabil.

Pentru că proiectul Flora Residence a fost primit atât de bine și s-a bucurat de un real succes, RPC GROUP își dorește să continue cu proiectele de case și și-a propus să lanseze Flora Residence 2, un proiect situat  la doar câteva străzi distanță. 12 case cu garaj urmează să fie construite pe strada Terapiei, în apropiere de proiectul City Gate, un proiect de apartamente, recent finalizat de același dezvoltator.

Ceea ce va caracteriza noul proiect Flora Residence 2 va fi  arhitectura modernă, compartimentarea ideală pentru orice familie și curtea spațioasă, toate acestea asigurând toate condițiile pentru un stil de viață relaxat, sigur si confortabil. Primii cumpărători, cei care rezervă o casă din etapa de construcție, vor beneficia de bucuria de a-și alege finisajele, iar amprenta lor va fi una vizibilă asupra interiorului căminului lor. Flora Residence 2 va deveni în curând o comunitate de oameni frumoși și familii care se vor bucura de case cu dotări moderne, de liniștea pe care ansamblul o oferă, dar și de apropierea de toate punctele de interes.

Din 2006, RPC Group a contribuit la dezvoltarea pieței imobiliare din județul Timiș și din București și la un stil de viață mai bun al miilor de beneficiari. Daca dorești și tu informații despre acest proiect, poți accesa site-ul rpcgroup.ro sau poți contacta la nr de telefon 0722 379 545 / 0743 282 864

5 recommended
comments icon0 comments
0 notes
256 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.